Rexona Men Clinical Protection Erkek Stick Deodorant Active Fresh 45 Ml

154,00

Stokta yok

  ... kişi şu anda bu ürünü görüntülüyor

  Paylaş
SKU: 8690637811470 Kategori: 

Rexona Men Clinical Protection Erkek Stick Deodorant Active Fresh 45 Ml

Clinical Protection Fresh Erkek Stick Anti Perspirant koruyuculu Rexona Clinical Protection Fresh Erkek Stick günlük kullanima uygun bir üründür. Ter kokusuna ve terden kaynakli olarak olusan koltuk alti terlemelerine karsi üst düzey koruma saglar. Içerisinde cildin nemlenmesini saglayan özel bilesenler bulunur. Hareket edildikçe ortaya çikan koku kapsülleri koltuk altlarinin tüm gün kuru ve fresh kalmasini saglar.

Herkes terler. Bazilarimiz digerlerinden daha fazla ve sebepsiz yere terler. Bu çok dogal çünkü hepimiz farkliyiz. Sicakliginiz veya stres seviyeniz ne olursa olsun, bazen normal bir deodorant terlemeyi önlemez ve asiri terleme günlük hayatinizda ciddi bir sorun haline gelebilir, ancak Rexona Men Clinical Protection sizi asla yari yolda birakmaz.

Rexona, terleme sorunu ile mücadele etmek ve kuru kalmaniza yardimci olmak için çigir açan Gelismis Aktif Teknolojisini gelistirdi. Gelismis Aktif Teknolojisi 96 saat koruma saglayan mikro kalkanlar olusturur ve 3 kat daha güçlü ter korumasi saglar.

Günlük hayatindan ve özellikle önemli anlarda islaklik ve ter kokusundan etkilenmek istemeyen herkes Rexona Men Clinical Protection Stick Deododoranti kullanabilir.

Rexona Men Clinical Protection, terleme problemine karsi ileri düzey ve uzun süren bir koruma saglar ve günlük kullanima uygundur. Özel formülü kuru ve ferah kalmanizi saglar, özgüvenle hareket etmenize yardimci olur. Bu mükemmel ter önleyici deodorantin Gelismis Aktif Teknolojisi 96 saat koruma saglayan mikro kalkanlar olusturur. Rexona Antiperspirant ürünlere kiyasla 96 saat sonrasinda X3 daha güçlü ter korumasi saglar, Motion Sense™ teknolojisi sayesinde ise ekstra ferahlik saglar. Tek uygulama gün boyu sizi kuru ve ferah tutar. Dermatolojik olarak test edilmistir. Ya kokusu? Sedir agaci, kirmizi meyveler ve zengin çiçek kokulari harmanlanan formülü gün boyu ferah ve durdurulamaz hissetmenizi saglar.

Kullanim önerisi;

Vücut sicakligi gün içinde sabit kalmaz. Normal kosullarda vücut sicakligimiz aksamlari en düsük sicakligina, gün ortasinda en yüksek sicakliga ulasir. Terleme miktari da bu degisimlerden etkilenir. Gece uykusu esnasinda, ter bezleri en az aktif oldugu için Rexona Men Clinical Protectionin özel formülü daha kolay çalisir ve ertesi gün de devam edecek güçlü bir koruma saglar.

Marka

Rexona

0 incelemeye göre

0.00 Etraflı
0%
0%
0%
0%
0%
“Rexona Men Clinical Protection Erkek Stick Deodorant Active Fresh 45 Ml” için ilk yorum yapan siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fotoğraf ekle

Resimlermaksimum boyut:1024 KBmaksimum dosyalar:3

Bir değerlendirme yazı

Yorumlar

Henüz hiç yorum yok.

Kapalı Sepetim
Kapalı Beğeni Listesi
Kapalı Son Görüntülenen
Kapalı
Ürünleri Karşılaştır (0 Ürünler)
Ürünü Karşılaştır
Ürünü Karşılaştır
Ürünü Karşılaştır
Ürünü Karşılaştır
Kapalı
Kategoriler
Sohbete Başla
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Cosmomiss Destek
Merhaba👋
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?